Beschrijving

Op goede locatie gelegen vrijstaande woning met garage op ruim perceel. De woning is gunstig gelegen nabij het centrum, is voorzien van 3 slaapkamers en kan levensloopbestendig gemaakt worden.
Er dient rekening gehouden te worden met een grondige verbouwing, maar dan kun je alles wel meteen naar wens en eigen inzicht verbouwen.

Indeling

Begane grond:
hal met meterkast, trapopgang en toegang tot woonkamer. De woonkamer is voorzien van schoon metselwerk, houten schroten plafond en laminaat vloer.
De woonkamer is voorzien van gemetselde schouw en trapkast. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.
De keuken is voorzien van een rechte eiken opstelling.
Vanuit de keuken is er toegang tot een hal met kast voorzien van de c.v. installatie (Nefit Trendline 2017). De hal is voorzien van trapopgang naar eerste verdieping, toilet en toegang tot tuin, garage en badkamer 1 en 2.
Badkamer 1 is voorzien van ligbad, wastafel en witgoed aansluitingen. Badkamer 2 is voorzien van toilet en douche.
Vanuit de hal is de garage met berging bereikbaar, achter de garage ligt de overdekte tuin. De garage is voorzien van overkapping aan de voorzijde en elektrisch rolluik.

Eerste verdieping

Overloop bereikbaar via trap aan de voorzijde van de woning. De overloop is voorzien van inbouwkast en geeft toegang tot 2 slaapkamers. De master bedroom geeft toegang ligt aan de voorzijde van de woning. de tweede slaapkamer, voorzien van inbouwkast,  geeft toegang tot de derde slaapkamer welke voorzien is van vaste trap naar de begane grond.

Tuin

Ruime oprit afsluitbaar met dubbele toegangspoort. Oprit deels voorzien van overkapping. Achter de garage ligt een ruime tuin welke nu volledig is bestraat en voorzien van overkapping.

Bijzonderheden

+ Vrijstaand wonen nabij het centrum!
+ Dak woning in 2018 vernieuwd;
+ Volledig voorzien van (elektrische) rolluiken;
+ Afsluitbare oprit met garage;
+ Levensloopbestendig te maken object met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
+ Ruim perceel van 281m2

Meetinstructie NEN2580
Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken