Beschrijving

De bezichtigingsdagen zitten vol. Graag reactie per mail om op de reservelijst te komen.

Alles op loopafstand van supermarkt tot station en stadscentrum? Geen tuin is geen onderhoud, zie jij jezelf deze zomer al genieten op het balkon? Dit appartement is voorzien van 3 slaapkamers en berging op de begane grond. Stop met zoeken en neem contact op voor een bezichtiging.
Let op bieden vanaf prijs.

Indeling

Het appartement:
Vanuit de centrale hal loop je langs het bellentableau en de brievenbussen de trap op naar de eerste etage waar het appartement zich bevindt. Via de voordeur kom je in de hal terecht. Vanuit deze hal heb je toegang tot de woonkamer en keuken. De gesloten keuken is voorzien van gasfornuis en aansluiting voor de wasmachine. De keuken is tevens voorzien van cv opstelling.
De woonkamer is voorzien van spuitwerk wanden en laminaat vloer. Vanuit de woonkamer is het balkon, de slaapkamer aan de voorzijde en hal bereikbaar. Vanuit deze hal is er toegang tot het toilet, de badkamer, de slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde.
De badkamer is voorzien van douche en wastafel. De toiletruimte is voorzien van staand toilet en fonteintje.

Opslag en parkeren:
Het appartement is voorzien van een ruime berging. De berging met verlichting is maar liefst 10 m2. Aan de voorzijde van het complex is voldoende parkeerruimte. Daarnaast liggen supermarkt, winkels, medisch centrum en uitvalswegen op steenworp afstand.

Bijzonderheden

Het woonoppervlak van 72 m², met berging van 10 m² maken dit appartement bijzonder. Overige pluspunten zijn volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen .

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken