Ingmar van Leer Makelaardij
Ingmar van Leer Makelaardij

Woning zoekende

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het woningaanbod in de omgeving van Roosendaal? Door u te registreren zorgen wij ervoor dat u als eerste wordt geïnformeerd wanneer er nieuwe woningen beschikbaar zijn.

Inschrijven voor woningaanbod Roosendaal en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Tijdens deze leuke en spannende periode in uw leven wilt u graag de beste keuze maken. Daarnaast wilt u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte zijn van woningen die in de verkoop zijn gekomen. Dat frustrerende gevoel wanneer u de perfecte woning op het nippertje misloopt willen wij u graag besparen.

Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van uw droomhuis! Door u te registreren kunnen wij nog sneller met u schakelen, zodat u geen mooie kans hoeft te missen. Zo kunnen wij u direct informeren als er een woning in de verkoop komt die voldoet aan uw wensen.

Hoe werkt het inschrijven?

Het inschrijven voor ons woningaanbod is heel eenvoudig.
Maak een gratis account aan door uw gegevens in te vullen in onderstaand inschrijfformulier. Op die manier kunnen wij contact met u opnemen als we een mooi aanbod hebben gevonden. Naast uw gegevens, horen wij graag wat uw woonwensen zijn. Zo kunnen wij u een zo passend mogelijk aanbod toesturen.

U kunt de volgende woonwensen kiezen:

  • plaatsnamen
  • woningtype
  • prijsklasse

Heeft u alle gegevens en woonwensen ingevuld? Dan kunt u de inschrijving voltooien. Nu bent u ingeschreven en mist u niets meer!

Komt er een woning op de markt die matcht aan uw profiel? Dan ontvangt u gelijk een mailtje in uw mailbox.

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dat is goed nieuws! U meldt zich weer heel gemakkelijk af zodat u geen mails meer van ons zult ontvangen.

Van Leer Makelaardij - makelaar en taxateur

Als erkende makelaar en taxateur is Van Leer Makelaardij een begrip in de omgeving van Roosendaal. Wij helpen u graag bij de aankoop van een woning of de verkoop van uw woning. Daarnaast kunt u ons inschakelen bij taxaties en zijn wij er voor u als u een gratis waardebepaling van uw woning nodig heeft. Wij hebben al veel mensen blij mogen maken met hun droomhuis. Bent u de volgende?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via het contactformulier in of bellen naar +31 625065564.

Vul onderstaand inschrijfformulier in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod woningen

Registreren

Kies een wachtwoord met minstens acht tekens, waaronder een cijfer en een speciaal teken.
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Mijn zoekprofiel