Ingmar van Leer Makelaardij
Ingmar van Leer Makelaardij

Over Van Leer Makelaardij

Volledig tevreden klanten en eerlijk zakendoen, dat is onze missie.

Sinds 2015 is Van Leer Makelaardij een begrip als taxateur en makelaar in de regio van Roosendaal. Als ervaren en betrouwbare makelaar staan wij voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en u te begeleiding tijdens het volledige proces van het aankopen of verkopen van uw woning. Als gecertificeerd taxateur helpen we u daarnaast graag bij de taxatie van uw woning.

Er komt veel kijken bij de verkoop van uw woning. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij zijn er dan ook niet alleen als kundige bemiddelaar, we begeleiden u ook persoonlijk tijdens dit gehele proces. Zodat u zich zeker en op uw gemak voelt, en dit proces naar tevredenheid kunt afronden.

Betrokken makelaar in Roosendaal en omgeving

Zoekt u een makelaar in Roosendaal en omgeving die persoonlijke aandacht belangrijk vindt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze betrokkenheid en gedegen kennis van de woningmarkt, gaan we altijd voor de juiste match. Wij weten dat geen mens of woning hetzelfde is en kiezen daarom iedere keer voor maatwerk. Bent u volledig tevreden? Pas dan zijn wij dat ook!
Van Leer Makelaardij staat voor:

  • maatwerk
  • service
  • persoonlijk
  • betrokkenheid
  • betrouwbaarheid
  • vakkennis
  • deskundigheid

Wie ben ik?

Ik ben Ingmar van Leer. Als echte Roosendaler ken ik de omgeving als geen ander. Met mijn vrouw Angelique en onze zoon Lev woon ik dan ook met veel plezier in deze mooie omgeving.

Nadat ik de opleiding tot makelaar heb afgerond, ben ik gelijk aan de slag gegaan in de makelaardij. Later ben ik ook gecertificeerd tot taxateur, zodat ik alle kennis in huis heb. Dankzij mijn kennis en jarenlange ervaring als makelaar, neem ik met gemak het volledige proces van de verkoop of aankoop van uw woning tot mijn rekening. Daarnaast kunt u altijd bij mij terecht voor deskundig advies.

Mijn missie? Volledig tevreden klanten en eerlijk zakendoen. Ik leg de lat hoog en ga alleen voor volledige tevredenheid. Als betrokken makelaar ben ik dan ook pas tevreden als mijn klanten dat zijn. Want tevreden klanten zorgen ervoor dat ik mijn werk dagelijks met veel plezier doe. Bovendien zijn tevreden klanten de beste ambassadeurs!

Van Leer Makelaardij - Uw makelaar in Roosendaal en omgeving

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning? Vul het contactformulier in of bel naar +31 625065564.

Ingmar van Leer