Ingmar van Leer Makelaardij
Ingmar van Leer Makelaardij

Woning kopen

Het aankopen van een huis is een belangrijke beslissing in uw leven. Wellicht is dit zelfs de grootste aankoop die u ooit zult doen. U wilt een verstandige keuze maken en een goed gevoel bij een woning hebben. Als ervaren aankoopmakelaar ga ik dan ook graag met u mee om u te vertegenwoordigen. Uw aankoop is in vertrouwde handen.

Wilt u een huis kopen in Roosendaal en omstreken? Dan bent u bij Van Leer Makelaardij aan het juiste adres! Wij vinden volledig tevreden klanten en eerlijk zakendoen belangrijk. Dankzij onze persoonlijke service en betrokkenheid weten veel klanten ons telkens weer te vinden. Wij vinden het nou eenmaal belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op deze belangrijke beslissing in uw leven.

Een huis waar u zich thuis gaat voelen

Er zijn veel aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken. Een huis moet voldoen aan uw wensen en het is van belang dat u zich er thuis gaat voelen. Daarnaast zijn er veel praktische zaken waarmee u rekening moet houden. Waarschijnlijk heeft u veel vragen over het aankopen van een woning. Gelukkig staat u er niet alleen voor! Wij begeleiden u tijdens deze belangrijke financiële beslissing.

Dankzij onze ervaring met de aankoop van woningen, weten wij precies waar we op moeten letten. Nadat we op de hoogte zijn van uw wensen, gaan wij op zoek naar uw nieuwe thuis. Wij zijn pas tevreden als u de juiste match heeft gevonden.

Begeleiding bij het volledige aankoopproces

Het aankopen van een woning bestaat uit een heel proces waar veel bij komt kijken. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, wij begeleiden u tijdens dit gehele aankoopproces. Van het zoeken naar een geschikte woning en onderhandelingen, tot de oplevering van de woning. U bent bij ons in goede handen.

Dit doen wij zoal voor u:

  • volledige begeleiding;
  • het inventariseren van uw wensen;
  • een geschikte woning zoeken;
  • adviseren over een woning en de vraagprijs;
  • bezichtigingen;
  • onderhandelingen;
  • de praktische zaken, zoals de contractuele afhandeling;
  • de overdracht van de woning.

Een huis kopen in Roosendaal via Van Leer Makelaardij

Overweegt u om een huis te kopen in Roosendaal of omgeving en wilt u meer informatie? Plan een vrijblijvende afspraak in en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Wij gaan altijd voor de juiste match en volledig tevreden klanten!

Vul het contactformulier in of bel naar +31 625065564.