Ingmar van Leer Makelaardij
Ingmar van Leer Makelaardij

Waardebepaling van je woning

Wat is mijn huis waard? Een vraag die veel mensen hebben als ze willen verhuizen of misschien gewoon nieuwsgierig zijn.

Wilt u ook weten wat uw woning waard is? Bij Van Leer Makelaardij krijgt u een gratis waardebepaling van uw woning in Roosendaal en omstreken.

Waardebepaling aanvragen

Verkoopstrategie op maat

Heeft u verhuisplannen? Dan komen we graag bij u langs voor een gratis verkoopadviesgesprek waarbij we de mogelijkheden met u bespreken. We kijken bijvoorbeeld welke verkoopstrategie het beste bij uw woning past. Ieder verkoopproces beschouwen wij als maatwerk. De verkoopstrategie kan namelijk per woning verschillen. Tijdens het verkoopadviesgesprek zullen wij tevens de waarde van uw woning bepalen.

Gratis waardebepaling van uw woning in regio Roosendaal

De waardebepaling is een eerste stap tijdens het verkoopproces van uw woning. Deze gratis waardebepaling van uw woning in de regio Roosendaal zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij adviseren u over hoe de woning in de markt gezet moet worden, zodat uw woning een realistische verkoopprijs krijgt.

Dankzij onze marktkennis en ervaring als Register Taxateur kunt u rekenen op een betrouwbare en nauwkeurige waardebepaling. Om de waarde te bepalen houden wij rekening met diverse factoren. Deze factoren hebben allemaal invloed op de waarde van uw woning. Factoren die invloed hebben op de waardebepaling:

  • perceelgrootte
  • woonoppervlakte
  • afwerking
  • ligging
  • omgeving
  • bouwjaar
  • type huis

Andere redenen voor de waardebepaling van uw woning

Staat uw huis al lang te koop? Dan kan een second opinion verstandig zijn. Bij Van Leer Makelaardij geven wij u vrijblijvend en kosteloos advies op maat. Door een second opinion heeft u meer zekerheid over dat de waarde van uw woning goed is ingeschat.

Er zijn ook andere redenen waarom een waardebepaling handig kan zijn. Misschien woont u al even in uw huis en bent u benieuwd of er inmiddels sprake is van overwaarde. Het kan ook zijn dat u het huis van uw dromen heeft gezien, maar eigenlijk niet goed weet of de vraagprijs reëel is. U wilt niet te veel bieden, maar u wilt ook geen risico nemen dat u wordt overboden.

Wilt u weten wat uw woning in regio Roosendaal waard is?

Dankzij een goede waardebepaling door een deskundige weet u waar u aan toe bent. Wilt u de een waarde weten van uw woning in de omgeving van Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling.

Vul het contactformulier in of bel naar +31 625065564.

Waardebepaling aanvragen