Ingmar van Leer Makelaardij
Ingmar van Leer Makelaardij

Wilt u uw woning verkopen in regio Roosendaal?

Van Leer Makelaardij staat voor betrokkenheid en maatwerk. Wij maken tijd voor de verkoop van uw woning en begeleiden u volledig tijdens het gehele proces. Zodat u uw woning met een tevreden gevoel kunt verkopen.

Van Leer Makelaardij ­persoonlijk en betrouwbaar

Er zijn verschillende redenen waarom u uw huis zou kunnen verkopen. Wellicht wilt u groter of juist kleiner gaan wonen of bent u toe aan een andere omgeving. De redenen om een huis te verkopen kunnen heel divers zijn, maar ze hebben allemaal iets belangrijks gemeen. Een woning verkopen is een grote stap waar veel emotie bij komt kijken. Uw woning is de plek waar u zich misschien al jarenlang thuis voelde. Een huis vol met herinneringen. Tijdens dit spannende verkoopproces staan wij voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden. Zodat u deze belangrijke fase, de verkoop van uw woning, met een gerust hart kunt afsluiten en tevreden kunt starten met een nieuwe fase. 

Van Leer Makelaardij is een begrip in de regio Roosendaal. Wij kennen de omgeving als geen ander en hebben al veel tevreden klanten kunnen helpen bij een goede verkoop van hun woning. Dagelijks ontvangen wij inschrijvingen van woningzoekenden die als eerste op de hoogte willen blijven van het aanbod. Hierdoor kunnen wij een grote groep woningzoekenden snel bereiken. Dankzij onze grote database kunnen wij met gemak uw woning verkopen in Roosendaal en omstreken.

Volledige begeleiding tijdens het verkoopproces

Wij begeleiden u volledig door de verschillende stappen van het verkoopproces. Zo kunt u er zeker van zijn dat u er niet alleen voor staat. Wij vinden maatwerk en betrokkenheid erg belangrijk en streven dan ook naar volledig tevreden klanten. De verkoop van uw woning is een serieuze stap waarbij we u graag voorzien van deskundig advies. Uiteraard denken wij aan alle praktische zaken

Dit doen wij zoal voor u:

 • adviseren over de vraagprijs en verkoop van uw woning;
 • volledige begeleiding;
 • het inplannen van bezichtigingen;
 • onderhandelingen;
 • de praktische zaken, zoals de contractuele afhandeling;
 • de oplevering van uw woning.

 • Wilt u uw woning verkopen in Roosendaal?

  Wilt u deskundig advies over de verkoop van uw woning? Wilt u uw woning tegen gunstige voorwaarden en voor de beste prijs verkopen? Wij staan graag voor u klaar om u te begeleiden tijdens het volledige verkoopproces van uw huis.

  Neem contact met ons op en plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat u van ons kunt verwachten en welke verkoopstrategie past bij uw woning. Ieder verkoopproces zien wij als maatwerk!

  Persoonlijke gegevens
  Om welk huis gaat het?
  Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.